20131214190248-juanpons.jpg

El diari de LAS PROVINCIAS publica hui dissabte dia 14 a la secció de Comunitat i per tant al general un reportatge de Laura Garcés titulat: "Un cura en las carreras". Al subtítol: "Juan Pons busca "conceder normalidad" a la condición de sacerdote con su habitual participación en "voltes a peu".

El jove rector gater de 31 anys, JUAN PONS SALVADOR, és el protagonista del reportatge. En una fotografia de AVAN (l’Agència de Notícies de l’Arquebisbat) es veu a Juan entre dos corredors a una de les carreres que va participar a València. L’article deixa clar que Juan té clara "la presencia de la Iglesia en todos los sitios", diu la periodista. I nomena a Gata: "Por eso tampoco puede sorprender encontrar a Juan Pons disfrutando de una cerveza con sus amigos de toda la vida en su pueblo, en Gata de Gorgos".

De la seua tasca actual destaca que "es uno de los formadores del Seminario Menor, cuya sede se encuentra en el colegio Claret de Xàtiva. Allí vive. Pero cada quince días tiene el fin de semana libre. Y ese es el tiempo que aprovecha para desplazarse al pueblo de la Marina Alta donde viven «los amigos de toda la vida y quedo con ellos». Todos se reúnen en una comida y en ocasiones organizan alguna cena."

Tots coneixeu a Juan i el seu caràcter afable, simpàtic i agradable amb tots. El reportatge també ho demostra.

Podeu llegir tot l’article punxant al següent enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20131214/comunitat/cura-carreras-20131214.html.

A la fotografia, vegeu a Juan i dos corredors, el de la seua dreta vestit de roig és de gata, Jaume Salvá amic del retor.

FONTS: Text diari LAS PROVINCIAS 14-12-2013. Foto: AVAN.