Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS REPRÉN LA LLIGA JUGANT A CASA FRONT AL PL. ALACANT

Els equips de la Pedrera també juguen la seua jornada lliguera

Un ex-jugador del GORGOS C.F. -entrenador del Moraira C.F.- mor repentinament a l’entrenament al camp de Teulada

L’apartat futbolístic gater el comencem per l’equip amateur del GORGOS C.F. que reprén la lliga, després de la parada del pont de la Constitució-Immaculada. El Gorgos jugarà al camp de Les Costeres diumenge dia 15 front al Platges d'Alacant. Serà a les 16.30 hores el partit. S'enfrontaran el seté (Gorgos) al cinqué (Platges).

També, per mig de l’Associació de Futbol Base de Gata, coneixem els partits que jugaran demà dissabte dia 14 els equips gaters de la pedrera i que ja vos vaig avançar dies enrere:

- PREBENJAMÍ A: Gata de Gorgos A - Calp A1. / - PREBENJAMÍ B: Gata de Gorgos B - Calp B1 / - BENJAMÍ A: C.D. Jávea "A" - Gorgos C.F. "A" / - BENJAMÍ B: Gorgos C.F. "B" - C.F. La Nucia "B" / - ALEVÍ A: C.D. Jávea "A" - Gorgos C.F. "A" / - ALEVÍ B: Gorgos C.F. "B" - C.F. La Nucia "B". / - INFANTIL: Gorgos C.F. - F.B. El Verger / - CADETS - Gorgos C.F. - F.B. El Verger.

Finalment, he sabut pel diari Teulada Moraira digital que un ex-jugador del GORGOS C.F., David Burgoa, resident a Calp i natural de Valladolid, que entrenava l’equip del Moraira C.F. (2ª Regional) anit dijous, després de l’entrenament al camp de Teulada, va caure fulminant a la gespa, morint a l’acte. Encara que es va intentar reanimar-lo, no es va poder fer res per salvar-li la vida. Tot apunta a que podria ser degut a un infart. Tenia 43 anys i deixa vídua i quatre fills. Descanse en pau, David Burgoa.

FONTS: Associació Futbol Base de Gata i Teulada Moraira digital.

 

0 comentarios