Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.310, -B-, d’ahir dia 17/11

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.310, -B-, d’ahir dia 17/11

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

La foto és ara d’una altra col·lecció nova, la que em facilita José Luis Masutier i que ja vaig començar ahir. Amigues i amics de la quadrilla de José Luis i de la seua dona Mati (Matilde) Beltrán, que la podeu veure amb ulleres al centre de la foto. Era el dia dels casats de l’any 1964, aquell 8 d’agost, a la correguda d’una vaqueta. Estaven les dos germanes, Conxa -sempre recordada- i Aurelia. També Pepe "la Cotxa", Pascual Arabí ("Sariera"). Podeu anar completant tota la imatge. Davant de tots vegeu a Fuertes. Per darrere asoma Pepe Mulet ("Paresant"). Estaven tots dalt d’un carro al corro dels bous, per la nit, a les vaquetes.

Comenta la foto, des del blog l'amic Paco Moncho i diu: "El que està sentat a la barana del carro, a l'esquerra i amb ulleres es Diego Monfort Cervantes. Al costa de Fuertes està Juan Mateo Signes, l'home de Magdalena que està plantada darrere Aurelia. El cabet que asoma, darrere Aurelia, diria que es Jaume Mónica. La que està entre Mati i Aurelia no estic segur però crec que és Isabel Mompó. L'única que no reconec ara es la que està entre Magdalena i Conxa. Igual es que és forastera."

FONT: Foto propietat de Mati i José Luis.

1 comentario

Paco Moncho -

El que4 està sentat a la barana del carro, a l'esquerra i amb ulleres es Diego Monfort Cervantes. Al costa de Fuertes es Juan Mateo Signes, l'home de Magadalena que está plantà darrere Aurelia. El cabet que asoma, darrere Aurelia diria que es Jaume Mónica. La que està entre Mati i Aurelia no estic seguro pero crec que es Isabel Mompó. L'ùnica que no reconeix ara es la que està entre Magdalena i Conxa. Igual es que es forastera.