Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’EMPRESA GATERA PONS QUÍMICAS, S.L. RENOVA LA DONACIÓ AMB EL CENTRE DE DIA SANTA MARÍA DE BETÀNIA DE XÀBIA

L’EMPRESA GATERA PONS QUÍMICAS, S.L. RENOVA LA DONACIÓ AMB EL CENTRE DE DIA SANTA MARÍA DE BETÀNIA DE XÀBIA

Li lliurarà  300 litres de productes professionals Pons

La comunitat de religioses que dirigeix el Centre de Dia Santa María de Betània de Xàbia i Pons Químicas han segellat aquest matí un acord que supondrà la donació per part de l’empresa de 300 litres de productes de neteja. El conveni servix per a renovar la col·laboració iniciada l’any passat amb aquest centre que atén a una trentena de vellets, la majoria de més de 80 anys d’edat. Les religioses i varios professionals i voluntaris són els encarregats de cobrir les necessitats dels usuaris, molts d’ells malalts d’Alzheimer, des de les 8 del matí fins les 20 hores.

Antonio Pons, administrador de Pons Químicas, ha acudit a les instal·lacions a Xàbia per a ratificar la renovació del conveni. En els pròxims dies l’empresa farà arribar al Centre de Dia 100 litres de fregasols Poslim poma, altres tant de sabó GelPons Dermo per a l’higiene personal i 100 més de netejador de banys Sanifresh.

Les religioses han confirmat a l’empresa que la donació feta en 2012 dins de la campanya "Implicados" ha servit per a cobrir les necessitats del centre durant l’any, per lo qual han manifestat un profund agraïment a Pons Químicas. Per la seua part, l’administrador els ha transmés la voluntat de seguir col·laborant en pròxims anys i de poder aportar nous productes si fora possible.

A la imatge, el Centre de Dia Santa María de Betània de Xàbia.

FONT: Foto i text, Factoria d’Idees per a Pons Químicas.

 

0 comentarios