20131113223237-xabiacdia.jpg

Li lliurarà  300 litres de productes professionals Pons

La comunitat de religioses que dirigeix el Centre de Dia Santa María de Betània de Xàbia i Pons Químicas han segellat aquest matí un acord que supondrà la donació per part de l’empresa de 300 litres de productes de neteja. El conveni servix per a renovar la col·laboració iniciada l’any passat amb aquest centre que atén a una trentena de vellets, la majoria de més de 80 anys d’edat. Les religioses i varios professionals i voluntaris són els encarregats de cobrir les necessitats dels usuaris, molts d’ells malalts d’Alzheimer, des de les 8 del matí fins les 20 hores.

Antonio Pons, administrador de Pons Químicas, ha acudit a les instal·lacions a Xàbia per a ratificar la renovació del conveni. En els pròxims dies l’empresa farà arribar al Centre de Dia 100 litres de fregasols Poslim poma, altres tant de sabó GelPons Dermo per a l’higiene personal i 100 més de netejador de banys Sanifresh.

Les religioses han confirmat a l’empresa que la donació feta en 2012 dins de la campanya "Implicados" ha servit per a cobrir les necessitats del centre durant l’any, per lo qual han manifestat un profund agraïment a Pons Químicas. Per la seua part, l’administrador els ha transmés la voluntat de seguir col·laborant en pròxims anys i de poder aportar nous productes si fora possible.

A la imatge, el Centre de Dia Santa María de Betània de Xàbia.

FONT: Foto i text, Factoria d’Idees per a Pons Químicas.