Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MOR TONICA GARCÍA, dona de "Juanito l'Estanquer"

MOR TONICA GARCÍA, dona de "Juanito l'Estanquer"

Aquesta vesprada, els gaters han acomiadat a Tonica García Mulet, també coneguda com "la dona de Juanito l’Estanquer". Molts veïns de Teulada, on tenia família materna, de la comarca -que coneixïen a "Juanito l’Estanquer" i als fills- i de Gata, han acompanyat a la família en estos difícils moments. La missa del sepeli ha estat concelebrada per alguns rectors, companys del seu nét Juan Pons, qui l’ha presidida i ha fet l’homilia dedicant-li unes sentides paraules. 

Als 87 anys, la que fora una dona forta, devota i valenta, viuda de l’empresari i alcalde Juan Bautista Pons Leyda, ha descansat després d’una llarga espera. Una dona molt forta que fa trenta-tres anys va perdre al seu marit. Els quatre fills, Pepe Juan, Paco, Vicente i Antonio, l’han cuidada fins el final dels seus dies. M’unisc en el sentiment des d’estes línies i els done el condol a ells, nores, néts i nétes de Tonica, així com a la resta dels familiars.

1 comentario

antonio pons -

Grasies Miguel en nom de tota la meua familia, aixi com agrair a tots els que mos van acompanyar en el enterro de ma mare.Descanse en pau.