Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...D'UNA SENTÈNCIA DESFAVORABLE SOBRE LES SORTS

LA PREMSA PARLA...D'UNA SENTÈNCIA DESFAVORABLE SOBRE LES SORTS

La jutgessa condemna a Gata a pagar 841.871 euros

Ajuntament i propietaris de Les Sorts deuen indemnitzar a Mirador del Sol, S.L.

L’Ajuntament ja ha recurrit

El diari LEVANTE-EMV publica hui dissabte dia 2 de novembre la notícia important i negativa per als interesos de Gata, tant per a l’Ajuntament com per als propietaris. El motiu, la urbanització Les Sorts. Diu el titular: " Condenan a Gata a pagar 841.000 € a la promotora de un PAI que acabó en fiasco". Al subtítol: "La juez advierte de que el consistorio, al no contestar en plazo, reconoció por silencio administrativo el exceso de obra que exigía la urbanizadora - Cuarenta propietarios deben también indemnizar a la empresa".

A Gata ens ixen fallits i "rana" -com diríem vulgarment- les urbanitzacions. Si és allà a les Boleries, ja sabeu com està la cosa; si és a Les Sorts. Convendrà no fer-ne més per si de cas...

Podeu llegir tota la informació, que no té pèrdua al següent enllaç: http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/11/02/condenan-gata-pagar-841000-/1047241.html.

A la fotografia, una vista parcial de la urbanització "Les sorts" de Gata, objecte de la sentència.

FONT: diari Levante-EMV, dia 2-11-2013.

3 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "admirat": Quan dic "rana" no pensava en l'atzar o el destí, pensava precisament en allò que expliques, que no es saben fer bé les coses. Vegem altres urbanitzacions a pobles del voltant i ens admirem: a Gata no sabem fer-ne i per tant, és qüestió de no tornar-se a clavar en eixos bullits i, per supost, aclarir primer els dos fronts oberts, que pareix no tinguen mai final.

admirat -

Ja supose que no et referixes al atzar, no volia contestar al cronista, sino recordar fets que no fa massa han passat. I efectivament, no s'acaben mai, perque lo que mal comen+a mal acaba. I tant les sorts com les solanes van comen+ar mal des del primer moment,per part d'uns i daltres.
Per cert, no sé perque em canvies el nom del seudónim, será que el teu subconscient t'ha jugat una mala passada?

admirat -

Les urbanitzacions no son com la loteria o qualsevol questió del atzar o del destí. Ho dic per el comentari que ens han "eixit rana". La senténcia de huí es sabia de fa temps (no la senténcia, pero si com eixiria). Si una urbanització ix mal, no és questió de sort o mala sort, si no de quí l'ha plantejada. Si ix mal hi ha uns responsables, i eixos responsables haurien de respondre. No fa tants anys de la urbanització de la solana, i els que ho decidiren i permeteren viuen (quasi tots). I la polémica de les sorts, que va retratar la catadura moral de unes quantes persones, entre elles un destacat periodista i l'actual alcaldesa, també la tenim tots presents. Cada mástil que aguante la vela, pero la senténcia de huí no és fruit de mala sort, sino la consequencia de mala llet.