Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.279, la del dia 17/10-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.279, la del dia 17/10-

Donat que estic publicant ara la sèrie dels cinemes d'abans de Gata (dalt teniu una mostra) pose un altre document, que no fotografia de la sèrie de fotos i documents. És el nº 1.279 que corresponia al passat dia 17 d'octubre. Un prospecte curiós recollit, com no, per Paco Moncho i que publica a la seua pàgina web www.prospectosdecine.com. No sols posava la pel·lícula del dia, sino que portava una dedicatòria per a "La palma y Gata", d’ahí la curiositat del paperet. Era del Cine de Verano de Gata, del dijous 26 de juliol, anys 50 del segle XX -no s’especifica l’any-.

El film "Te querré siempre" amb Ingrid Bergman i George Sanders. Després venia en una columna, com una poesia eixa dedicatòria gatera, que transcric a continuació:

"¡La palma es una canción / en la que Gata confía! / ¡Trabajo, pan, armonía, / serenidad e ilusión! / ¡La palma es un corazón / que late con alegría, / y en su latir, noche y día, / vive una santa ilusión! / Y esta ilusión es la llata / que enaltece a Gata / que le debe mil favores / ¡Hoy uno más atesora: / hacer las fiestas ahora / más alegres y mejores!". I al final, en un requadre posava: "Próximo domingo: "La arrepleglà de la barcha". Llàstima que no es disposga d’aquest prospecte, perquè també seria molt interessant i força curiós.

FONT: prospecte de cine, propietat de Paco Moncho (www.prospectosdecine.com).

 

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A l'autor de "labarxa":
Clar que si, ningú ha dit el contrari. Ja vaig publicar la jornada de l'arreplegà de la barxa al blog. Al prospecte s'anunciava que es faria referència amb una poesia a eixa jornada pro-festes.

labarxa -

L'arreplegà de la barxa devia ser un acte prefestes, no una película