Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la reapertura de les urgències nocturnes als Centres de Salut

També parla la Policia Local i Vicent Font Leyda, del Partit Socialista de Gata

Ja us avançava ahir la notícia, Hui es fan ressó tots els mitjans de paper i digitals de la comarca. El diari IONFORMACIÓN i LEVANTE-EMV titulen: "Sanidad obliga a Marina Salud a abrir las urgencias por la noche en cuatro municipios". Al subtítol de l’article de A.P.F. diu: "La empresa suprimió hace 15 meses las guardias nocturnas que se prestaban en los centros de salud de Gata, Ondara, El Verger y Pedreguer". Ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2013/10/11/sanidad-obliga-a-marina-salud/1424515.html.

També el diari LAS PROVINCIAS publica: "Las urgencias nocturnas de los centros de salud reabrirán este mes". El subtítol de l’article de Conxa Pastor diu: "Representantes de la conselleria aseguran a la Plataforma en Defensa de la Sanidad que se busca una solución para que Marina Salud derive pacientes a La Pedrera". Ací teniu l’enllaç de LP: http://www.lasprovincias.es/v/20131011/marina/urgencias-nocturnas-centros-salud-20131011.html.

També us pose la informació que dona al seu facebook la Policia Local, al respecte de les urgències nocturnes, que va en la línia del que us deia ahir, quan vegem que siga una realitat estarem tranquils, abans no -ho deixe en castellà tal com està expresat-: "URGENCIAS NOCTURNAS: suenan campanas de que la Conselleria de Sanitat ha obligado a Marina Salud a la reapertura de las urgencias nocturnas de los centros de salud de Gata de Gorgos, Pedreguer, Ondara y Vergel. Por su parte, Marina Salud habla de una reestructuración del servicio de urgencias. Veremos cómo queda la cosa finalmente. Seguiremos informando una vez esté claro el comunicado oficial final".

Finalment, Vicent Font Leyda (portaveu dels regidors socialistes a Gata) comenta al seu facebook: "El PARTIT SOCIALISTA agraeix a la plataforma en defensa de la sanitat pública i tots els altres que han treballat per la reobertura de les urgencies nocturnes als pobles de Gata, Pedreguer, Ondara i el Verger. Aquesta vegada la lluita s’ha vist recompensada pel resultat. Una vegada més el PP s’ha vist en evidència al voler retallar drets bàsics que tant ens ha constat aconseguir. Ells sistemàticament s’han posicionat en contra quan hem presentat mocions als ajuntaments demanant la reobertura del servei d’urgències."

FONTS: diaris INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS 11-10-2013; Policia Local i Vicent Font Leyda (facebook).

 

0 comentarios