Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.256, la del dia 24/9-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.256, la del dia 24/9-

Continue esgotant els dies previs a hui, en quan a fotografies antigues es referixen. Comence ara una minisèrie de fotografies i documents relacionats amb el cinema local. Ja fa temps vaig publicar algunes fotografies de la col·lecció de Paco Moncho, de la seua pàgina www.prospectosdecine.com. Ara proseguisc eixa tasca de difondre la informació gràfica i documental dels cines d'abans del nostre poble.

La primera foto que us pose, a més de correspondre al cinema Avenida d'estiu, el de la carretera és històrica, ja que ha canviat totalment ara. Allí on estava el cinema, ara són blocs de pissos (la finca blava, que deien). A la foto, i aixina ho indica Paco Moncho, assenyalant on estava la pantalla i l'entrada al cinema al costat d'un garrofer, la taquilla. Però si mirem un poc més avant es poden veure algunes cases, hui algunes desaparegudes i convertides també amb finca de pissos, sobre tot a la cantonada. Si mirem a l'altra part de la carretera, al lloc on era una almassera, abans de la finca de "Garrut", ahí començava el poble. Podeu veure els cartells publicitari dels anys 60 del segle XX i el ròtul anunciador de l'entrada al poble de Gata.

FONT: Fotografia pujada per Paco Moncho, publicada a la seua pàgina www.prospectosdecine.com. Foto propietat de Antonio Monfort Mulet "Puripa".

0 comentarios