Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA HUI DE...la declaració de zona catastròfica al terme, per la pedregada

LA PREMSA PARLA HUI DE...la declaració de zona catastròfica al terme, per la pedregada

Hui publiquen els diaris INFORMACIÓN, LEVANTE-EMV i LAS PROVINCIAS la notícia oficial que us posava ahir, de l’aprovació per part del Plenari de Gata de demanar zona catastròfica al terme i demanar també als ajuntaments veïns de Xàbia i Dénia que s’adherisquen, donat que molts gaters tenen terres afectades als termes d’eixos pobles.

El diari INFORMACIÓN titula: "Gata pide la declaración de zona catastrófica al arruinar el granizo la cosecha de uva". Al subtítul de l’article de A.P.F. diu: "Los agricultores advierten que han perdido cerca del 80 % del fruto que este año preveían vendimiar". Ací teniu l’enllaç a la notícia digital: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2013/05/30/gata-pide-declaracion-zona-catastrofica/1379538.html.

Per la seua part LAS PROVINCIAS a la seua secció inicial de La Marina titula: "Gata pierde el 90% de la cosecha de uva por los daños causados por el granizo". Al subtítul: "El Ayuntamiento solicita a la Generalitat y a la subdelegación del Gobierno la declaración de zona catatrófica para todo el municipio". L’article de Raúl González el podeu llegir ací de forma digital: http://www.lasprovincias.es/v/20130530/marina/gata-pierde-cosecha-danos-20130530.html.

A les imatges dels dos diaris que es publiquen hui podeu veure la consecuència de la pedregada.

FONTS: text i fotos, diaris INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS 30-5-2013.

0 comentarios