20130530221023-compocamp.jpg

Hui publiquen els diaris INFORMACIÓN, LEVANTE-EMV i LAS PROVINCIAS la notícia oficial que us posava ahir, de l’aprovació per part del Plenari de Gata de demanar zona catastròfica al terme i demanar també als ajuntaments veïns de Xàbia i Dénia que s’adherisquen, donat que molts gaters tenen terres afectades als termes d’eixos pobles.

El diari INFORMACIÓN titula: "Gata pide la declaración de zona catastrófica al arruinar el granizo la cosecha de uva". Al subtítul de l’article de A.P.F. diu: "Los agricultores advierten que han perdido cerca del 80 % del fruto que este año preveían vendimiar". Ací teniu l’enllaç a la notícia digital: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2013/05/30/gata-pide-declaracion-zona-catastrofica/1379538.html.

Per la seua part LAS PROVINCIAS a la seua secció inicial de La Marina titula: "Gata pierde el 90% de la cosecha de uva por los daños causados por el granizo". Al subtítul: "El Ayuntamiento solicita a la Generalitat y a la subdelegación del Gobierno la declaración de zona catatrófica para todo el municipio". L’article de Raúl González el podeu llegir ací de forma digital: http://www.lasprovincias.es/v/20130530/marina/gata-pierde-cosecha-danos-20130530.html.

A les imatges dels dos diaris que es publiquen hui podeu veure la consecuència de la pedregada.

FONTS: text i fotos, diaris INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS 30-5-2013.