20130523234557-tremoliteatre10anys-copia.jpg

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

Reprenc la sèrie estimada de fotos del record i antigues de les gateres i els gaters. La present foto, que corresponia al dissabte 18 de maig, més bé és del record que antiga. Té deu anys. Just ara fa 10 anys, el dissabte 17 de maig de 2003, es va estrenar durant la II Mostra de Sainets Gabriel Vicens d'Ondara l'obra "Homes i Dones". Aquesta obra fou escrita i representada pel grup revelació d'aquell any: TREMOLÍ TEATRE. Va meravellar tant al públic, que inicià un "tour" per diferents poblacions on tingué ocasió de representar de nou aquesta obra. Amés, hi hagué pobles on tingué tant d'èxit que es va representar més d'una vegada. Si bé, fou emesa per la televisió comarcal (coneguda com Canal37) durant tot l'any. Tal i com resava el cartell de presentació, "aquesta obra és una original comèdia musical que tracta les diferències entre les dones i els homes. Està pensada, escrita i dirigida pel propi Tremolí Teatre. A més, l'actuació està amenitzada amb balls en directe del propi grup. (La diversió està assegurada)."

El repartiment era el següent: Gema Mulet (Maruja ); Jordi Escortell (Ambrocio); Aina Mora (Rosa); Rebeca Diego (Pepica Simó); Adrià Mora (Jaumet); Paca Mari Signes (Amparito); Tomàs Mengual (Ramonet); Aina Monfort Salort (Casimira) i Pedro Vte. Caselles (Andrés). Precisament Pere des de Budapest (Hongria) em recordava l'efemèride que ja coneixia, ja que jo també vaig fer un reportatge a LAS PROVINCIAS d'aquell èxit. 

Després de deu anys, queden en el record diferents anècdotes durant el transcurs d'aquesta aventura, des de la creació de l'obra fins al muntatge de la mateixa. Si bé, també queden les notes de premsa dels diferents llocs on es va representar aquesta obra. Durant l'any 2003 i 2004, algunes de les poblacions on Tremolí Teatre va representar l'obra "Homes i Dones" foren: Gata de Gorgos, Ondara, Teulada, Jesús Pobre, Pedreguer, Xàbia,... Un dels assistents, tot prest acabar la representació en el Centre Social de Teulada, ens feia arribar el seu goig davant l'actuació: "Ha estat molt bé. Hem tingut de tot: ens hem rigut, hem plorat i ens hem emocionat. Enhorabona!", em deia fa unes hores Pere.

Queda la composició fotogràfica del record de tot el grup, que ells mateixa han preparat i que jo reproduïsc de manera especial a aquesta sèrie.