Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la inauguració del gasoducte El Verger-Xàbia

Passa pel terme de Gata i va ser polèmic el seu traçat

La premsa recull hui dimecres 22 la inauguració del gasoducte al seu tram 1, que va des de El Verger fins Xàbia, passant pel terme de Gata. Si recordeu va ser un traçat polèmic pels terrenys afectats i pels propietaris, afeccions i expropiacions. Ara ja està tot acabat i soterrat. Ahir el president de la Generalitat Alberto Fabra i el president de Endesa Gas Transporte y Distribución, José Luis Marín, l’inauguraven, donant servei a uns 180.000 habitants.

El diari INFORMACIÓN d’Alacant publica a l’edició de hui: "El gas natural llega a la Marina Alta tras colocar los 23 primeros kilómetros del gasoducto. Al subtítol: "Endesa, que lleva invertidos 8,3 millones, debe ahora desarrollar las redes locales y el tramo hasta Calp". Ací teniu l’enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2013/05/22/gas-natural-llega-marina-alta-colocar-23-primeros-kilometros-gasoducto/1376451.html.

El diari LAS PROVINCIAS (La Marina) també tracta el mateix assumpte: "Más de 180.000 ciudadanos de la comarca tendrán acceso al servicio de gas natural". Al subtítul: "El jefe del Consell inaugura el gasoducto entre Dénia y Xàbia que ayudará a ser más competitivos y revitalizará la economía". Este és l’enllaç a la notícia: http://www.lasprovincias.es/v/20130522/marina/ciudadanos-comarca-tendran-acceso-20130522.html.

FONTS: diaris INFORMACIÓN (Alacant) i LAS PROVINCIAS (La Marina), 22-5-2013.

0 comentarios