EL GATER VICENT MAS LEYDA ENTRA AL LLOC 13 A LA CARRERA DE PEDREGUER

Dissabte dia 18 es va celebrar la XXII Cursa Popular “Vila de Pedreguer”, sisena prova del Circuit comarcal Marina Alta 2013. De la prova reina van entrar 1.333 corredors. A més, com cada any, van participar centenars de xiquetes i xiquets en les proves de la pedrera de l’atletisme comarcal.

Com en totes les carreres del circuit, pose al blog els 200 primers gaters a la prova reina, que són els següents:

- Lloc 13: VICENT MAS LEYDA (C.A. Cametes Spat), en un temps de 34 minuts i 54 segons.

- LLoc 29: VICENT LLOPIS CHELI (C.A. Franc Beneyto R. Dénia), 36 minuts i 58 segons.

- Lloc 57: JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ (Grup Espeleològic Gatense), 38 minuts, 14 segons.

- Lloc 73: JUAN JAIME TORRES OLIVER (C.A. Gata), 38 minuts i 46 segons.

- Lloc 96: FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (C.A. Gata), 39 minuts i 29 segons.

- Lloc 120: JOSÉ CASELLES PEDRO (C.A. Gata), 40 minuts i 19 segons.

- Lloc 153: JOSÉ ESPASA MULET (C.A. Gata), 41 minuts i 4 segons.

- Lloc 158: JUAN RAMÓN PEDRÓS DIEGO (C.A.Cametes Spat), 41 minuts i 9 segons.

- Lloc 160: BADREDDINE LAHMAMI (C.A. Gata), 41 minuts i 16 segons.

- Lloc 170: RAMÓN BENEYTO IBÁÑEZ (C.A. Franc Beneyto R. Dénia), 41 minuts i 32 segons.

- Lloc 176: JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (C.A. La Faixa), 41 minuts i 36 segons.

Dels menuts, sols tres gaterets/gateretes van quedar entre els tres primers d’alguna categoria i van ser: ROSA TORRES GRIMALT, primera en barrufet femení; ANA TORRES SIMÓ, també primera cadet femení, i JOSEP SIMÓ MONFORT, tercer benjamí masculí.