Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA també parla d’excavacions i troballes a la Cova del Migdia (Xàbia)

LA PREMSA també parla d’excavacions i troballes a la Cova del Migdia (Xàbia)

 

L’arqueòleg gater Joan de Déu Boronat ha dirigit els treballs finançats per Amjasa per mig de la Fundació CIRNE

Una notícia de Xàbia amb un protagonista gater també íx hui a la premsa. L’arqueòleg gater Joan de Déu Boronat ha dirigit els treballs de les troballes, encarregat per la Fundación CIRNE de Xàbia i finançat per Amjasa de Xàbia. A la fotografia que reprodueix el diari INFORMACIÓN d’Alacant es veu a Joan de Déu dins de la Cova del Migdia a les excavacions. Titula el diari alacantí: "Xàbia. Hallan un segundo estrato de tumbas en la necrópolis calcolítica del Montgó". Al subtítol diu: "Los arqueólogos han descubierto hasta la fecha ocho enterramientos datados en el tercer milenio antes de Cristo". Ací teniu l’enllaç de la notícia: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2013/05/16/hallan-segundo-estrato-tumbas-necropolis-calcolitica-montgo/1374228.html.

La notícia també la porta el diari LAS PROVINCIAS (La Marina) amb una altra fotografia molt pareguda a la del diari Información. Titula aixina: "La Marina. "Las excavaciones en la Cova del Migdia de Xàbia localizan nuevos enterramientos". Al subtítol: "Los restos descubiertos son más antiguos que los de la decena de cuerpos del eneolítico, datados entre los años 2670 y 2250 antes de Cristo". Ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20130516/marina/excavaciones-cova-migdia-xabia-20130516.html.

A la fotografia que publica INFORMACIÓN, vegeu a Joan de Déu Boronat a les excavacions.

FONTS: Foto Fundación CIRNE (Xàbia) publicada a Información (Alacant) // diaris INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS (La Marina) dia 16-5-2013.

 

0 comentarios