Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA TÉ DOS ESPORTISTES D'ELIT I DE PROMOCIÓ. Hui es publica la llista al Diari Oficial de la CV

GATA TÉ DOS ESPORTISTES D'ELIT I DE PROMOCIÓ. Hui es publica la llista al Diari Oficial de la CV

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publica hui la resolució de la Secretaria Autonòmica de Cultura i Esport, per la qual s’el·labora la Llista d’Esportistes d’Elit de la Comunitat Valenciana de l’any 2013, d’acord amb els resultats esportius obtesos l’any 2012.

A la llista d’Esportistes d’Èlit B figura IGNACIO CARDONA TORRES, xabier de mare gatera, que destaca en l’esport de muntanyisme. A la llista dels Esportistes d’Èlit Promoció està PAU PLA GARCÍA, en la modalitat de pilota valenciana.

Cal recordar, sense anar més lluny que Cardona va quedar dels primers a l’última carrera del Circuit a Peu de la Marina Alta i que Pla juga amb l’equip de pilota d’Orba i va quedar campió de pilota a llargues.

Si mreu la fotografia podeu veure a Ignasi a l'esquerra i a Pau a la dreta.

FONT: DOCV del 13-5-2013.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "gater". La informació la pose pel Diari Oficial, no per son pare. Per tant crec que les crítiques destructives no deuen alimentar el blog.

gater -

al merit del xicon exe no serà per la faena que fa son pare, o si! dedicarà totes les seues hores remunerades per part de l'ajuntament de Gata al seu fill, perquè per lo que fa a la resta de esports i deures que te que fer cara al poble en l'asunt esportiu no fa ni un mos!!