EL GORGOS C.F. OBTÉ UN MERITORI EMPAT A CALLOSA 3-3

Jugaven contra el segon classificat

L’equip del GORGOS C.F. ha donat la talla hui a Callosa fent un bon partit i empatant a tres gols, un empat que pareix uina victòria. Les posicions no canvien, però el punt ha estat molt treballant per part dels gaters. El Gorgos seguirà al seté lloc amb 56 punts i l’equip de casa, al que hui s’han enfrontat, seguirà el segon.

*Hui dilluns dia 13 ha pujat al facebook Helena Pérez, aficionada incondicional del GORGOS C.F., una bona col·lecció de fotos del partit d’ahir a Callosa. Algunes imatges no tenen desperdici i es veu als nostres jugadors en plena tasca esportiva, en un camp difícil -el segon de la lliga- i amb un partit molt disputat. Us pose l’enllaç a les fotos: https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.555946864455842.1073741837.100001215996791&type=1.

Finalment ressenyar que Rubén Bequio, el porter del Gorgos C.F ja vetla armes, perquè diu que "dissabte 18 a les 18:00 serà l'espectacular fi de temporada del GORGOS C.F. davant el líder i campió ALICANTE RECREATIVO. "Anem a per totes, a guanyar i a deixar el nostre camp inexpugnable tota la temporada. GRANDE EQUIPO!!!!! comenta Rubén. Caldrà fer-li el passillo com a campió de la temporada 2012-2013.