Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IGNASI CARDONA TORRES, TERCER. GATERS ENTRE ELS PRIMERS 200 A LA VOLTA A PEU A PEGO

IGNASI CARDONA TORRES, TERCER. GATERS ENTRE ELS PRIMERS 200 A LA VOLTA A PEU A PEGO

No va córrer Vicent Mas i es va notar. Ahir, 4 de maig, per la vesprada, a la XXXI Vola a Peu a Pego, quarta classificatòria per al Circuit a Peu Marina Alta, trobem al primer xabier-gater en la tercera posició. IGNASI CARDONA TORRES (C.A. Llebeig) del que ja he parlat moltes vegades al blog, de pare xabier i mare gatera va quedar tercer i va fer 33 minuts i 52 segons. Al lloc 41 apareix el juvenil JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ (GEG) que va fer 38 minuts i 27 segons. El lloc 57 va ser per a BADAR LAHMAMI (C.A. Gata) amb 38 minuts i 59 segons. El 82 va ser JUAN JAIME TORRES OLIVER (C.A.Gata), amb 39 minuts i 48 segons. El 112 va ser FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (C.A. Gata) amb 40 minuts i 56 segons. El 123 va ser JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (C.A. La Faixa) amb un temps de 41 minuts i 14 segons. El 156 va ser JOSÉ CASELLES PEDRO (C.A. Gata) que va acabar la carrera amb un temps de 41 minuts i 46 segons. Al 167 va quedar JOSÉ ESPASA MULET (C.A. Gata) amb un temps de 41’ 59’’. El 180 va ser VICENT MULET DIEGO (C.A. Gata) amb un temps de 42’ 13’’.

Cal dir que van entrar a meta un total de 1.438 corredors.

Pel que fa als menuts, a la pedrera de l’atletisme gater, MAR SALVÁ SEPÚLVEDA (C.A. Gata) va ser segona i JOSEP SIMÓ MONFORT (C.A. Gata) va ser tercer benjamí masculí.

FONT: www.somesport.com.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Com sempre, Francisco, gràcies per ajudar-me i completar la llista, que a vegades em bote algú.

Francisco Pedro Mestre -

Miguel, Mar Salvá Sepulveda va quedar segona en la categoria Aleví Femeni, per altra banda ancara que no siga gater Badar Lahmami va quedar al 57 de la general y es del club de Gata, sols es per ajudar a completaro que tu prou feina tens gracies.