Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CADET GATER PAU PLA GARCÍA, CAMPIÓ AUTONÒMIC DE PILOTA A LLARGUES, amb l'equip d'Orba

El passat diumenge dia 28 d'abril es van disputar a Benidorm les finals autonòmiques de Pilota en la modalitat de llargues, als XXXI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Campionat a llargues. En la categoria cadet es va proclamar campió autonòmic l'equip d'Orba, equip on juga el jove gater Pau Pla García. La final es va decantar des d'un primer moment del costat de l'Orba. la partida va finalitzar amb un indiscutible 8-1 per a Orba i l'aportació de Pau al joc d'equip va contribuir en gran manera, sense que cap dels seus jugadors brillara per damunt dels altres.
Tots i cada un van realitzar les funcions assignades pel seu entrenador a la perfecció,  donant-se una partida amb bon joc per ambdós parts però que en cap moment l'equip de Mutxamel, malgrat la qualitat de l'equip, mai va poder contrarestar el joc, ja que els pocs errors que cometia qualsevol jugador d'Orba eren corregits pel següent company que jugava la pilota. Per tant, es va poder presenciar una bona partida i sense haver de patir fins a l'ultim instant.
 
També ahir dimecres, festa de l'1 de maig, es va disputar a Sueca les semifinals autonòmiques d'Escala i Corda en la qual també participava l'equip d'Orba i amb ell Pau Pla.

0 comentarios