Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 35.- Carrer Barranquet

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 35.- Carrer Barranquet

Tornant al paràgraf primer que parlava ahir, les denominacions que es van posar en valencià no sempre coincidien amb com deia la gent, el veïnat, el nom del carrer. Al carrer de hui estava clara la denominació ja que sols apareix en valencià, ja que és de recent nom.

Carrer curt i que té poques vivendes, la majoria són accesòries del carrer Xaló. S’anomena carrer Barranquet perque va paral·lel al barranquet cobert baix d’eixes cases que deia. Per un costat ix al camí, a l’entrada del barranquet, a la carretera de Xaló, al lloc nomenat "Vaivé". Per altra part ix al carrer Bisserot.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot.

0 comentarios