Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 23.- carrer Trinquet

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 23.- carrer Trinquet

No té massa història el carrer, però és un enllaç bó, des de la zona esportiva cap al carrer Montgó. S’unix a l’Avinguda de l’Ermita per un costat i al carrer Montgó, per l’altre. Porta el nom de Trinquet, perquè salvant la via que va paral·lel al vial, també està en paral·lel després d’un bancal el trinquet de Gata, que data de 1920.

Es va obrir l’any 1982 i el plenari la va posar a la calle "paralela al ferrocarril". Sols està edificat a la part esquerra si es mira cap a l’entrada del Calvari. A l’altra part està la via del tren.

Carrer ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó.

0 comentarios