Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 22.- carrer Montgó

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 22.- carrer Montgó

Tantes vegades hem comentat i vist del Montgó, que ja resulta quasi familiar parlar d'ell. I com no, tenia que tenir un carrer dedicat a ell. Està a aquesta part de la via del tren i a l'altra. Conecta amb la carretera general per un costat i amb l'Avinguda del Trinquet per l'altre. Mentre, l'ix al pas el carrer Trinquet a l'esquerra, ja passada la via, i el Tossalet-Calvari a la dreta. El carrer té una fàbrica molt antiga de fer capells o "sombreros", que data de 1935.

Porta el nom de Montgó perquè el curtet carrer abans d'arribar a la via del tren que el creua està cara al Montgó. Quan es va urbanitzar l'altra part es va continuar amb el vial.

Carrer ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent.

0 comentarios