Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...de la tortuga perduda i la Policia Local

LA PREMSA PARLA...de la tortuga perduda i la Policia Local
El diari LAS PROVINCIAS (La Marina) en el seu diari de hui dimecres 3 d’abril de 2013 publica un ampli reportatge a un cas curiós difós per la Policia Local de Gata, per mig de la seua pàgina oficial i del seu facebook. Una tortuga perduda, que es trobava al carrer Doctor Moratal. Titula el diari: "La policia de Gata busca al dueño de una tortuga a través de las redes sociales". Com a subtítol: "El reptil quelonio fue encontrado el lunes por la tarde por un vecino en una calle de esta localidad de la comarca de la Marina Alta". Dos notes destacades: "Si alguien quiere adoptarla puede hacerlo en caso de que no aparezca el propietario" i "El caso de la tortuga ha suscitado un gran y polémico debate en redes sociales".
Fa unes hores, la Policia local de Gata ha penjat al seu facebook que una senyora ha adoptat la tortuga i aquesta història tan curiosa s'ha acabat.
Si voleu llegir tota la notícia, que no té perdua, per la seua curiositat, no per altra cosa, ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20130403/marina/policia-gata-busca-dueno-20130402.html.
FONT: diari LAS PROVINCIAS (La Marina), 3-4-2013.

0 comentarios