Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.077, la del dia 28/3-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.077, la del dia 28/3-

Reprenc la sèrie tan estimada pels usuaris del blog i per a posar-me al dia vaig passant fulles del calendari. La imatge d’ara correspon al passat dia 28 de març. De la col·lecció de Antonio "el rellotger" -ara la té la seua família- recuperem una imatge festera. Quan eren festers de les patronals Antonio Soler i Rosa Mulet, la dona d’Antonio. Ahí els teniu fotografiats a la Plaza 18 de Julio, com es deia abans, hui Plaça Nova, que tenia encara els plataners i no palmeres. Tornen a eixir les baranetes per darrere i tota la decoració de les festes patronals. I els músics també són protagonistes de la festa, de la foto. L’abanderat i dos músics més es van fer la foto amb la parella. Un dels músics era Francisco "Peixet" del carrer Teulada, que estava amb l’instrument. Em diu Miguel Ángel i així ho anote que "el director de la banda era Antonio Pedrós, pare dels bessos". És el que està al costat de Rosa. Segueix dient Miguel Ángel que la foto potser estiga feta als anys 55 a 60 del segle XX i que l'abanderat li deien Vicent, un xic que vivia al carrer Moreres i després va deixar Gata.

2 comentarios

MIGUEL ANGEL -

Segons he pogut saber la foto esta feta sobre el anys 55 al 60 mes o mens,i el abanderat segons man confirmat era un jove que vivia al carre biserot que despres va tocar el baix,i es va casa a benidoleig, deixanse la banda per motius de canvi de poblacio´.Si no recordemal li dien vicent.

MIGUEL ANGEL -

El director d la banda era antonio pedros, pare dels besos que treballaven al banc,i q un de ells ya a faltat, el abanderat no heu se.