Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ABRIL: PASQUA I...MÉS ACTES

ABRIL: PASQUA I...MÉS ACTES

El mes d’abril que hui comença arranca amb força i amb molts actes per davant. Els primers són els relatius a la Pasqua, al Dilluns de Pasqua, hui dia 1. Hui encara famílies i quadrilles eixiran al camp, gaudiran del berenaret de Pasqua, de les mones, de les excursions. Malgrat a que el temps no acompanya del tot, però tampoc plou molt.

Demà dimarts, dia 2, alguna quadrilla de joves i xiquets, encara celebraran el tradicional tercer dia de Pasqua, per a no perdre del tot la tradició. De Pasqua a Sant Vicent sols hi haurà un acte, la Donació de Sang al Centre Social, dijous dia 4.

Diumenge dia 7, per seguir la tradició, es farà el Dinar Popular del Berenaret de Pasqua, al pati cobert del col·legi. A les 11 hi haurà cercavila pels xirimiters i tabaleters, els cabuts i el grup de danses gater "La Llata". A les 13.30 hores està previst el dinar, seguint amb l’actuació de Pas de Quatre, de Terato Teatre i El Diluvi.

Dilluns dia 8 és la popular festa de Sant Vicent, també es fan eixides al camp, es festeja els molts Vicents i Vicentes que hi ha pel poble i a més enguany és festa local. Els xiquets i joves acaben les seues vacances escolars.

Dimarts 9 s’inaugurarà una exposició sobre el Sahara a la sala de cristall del Centre Social. Els dies 12, 13 i 14 serà el IX Ral·li Fotogràfic de Gata. A més, eixe divendres dia el Club de Lectura de la biblioteca celebrarà el seu vuité aniversari i comentarà "El fantasma de la ópera".

Divendres 12 es farà l’Hora del Conte a la biblioteca a les 12 hores.

Dissabte dia 13 serà la gala de les eleccions de parelles, per a les festes. Menuts i majors. Dimarts 16 està prevista una "Jornada per a la teua salut" amb taules d’exercicis pel matí al pavelló del poliesportiu cobert i per la vesprada xerrades, sobre nutrició i alimentació saudable. Aquestes xerrades seran al nou Edifici Polivalent Juvenil.

Divendres 19 serà l’Hora del Conte a la biblioteca, a les 12 hores.

El dia 23 d’abril, dimarts, la biblioteca celebrarà el Dia del llibre, festa que tindrà la seua prolongació a nivell del poble diumenge 28 a la Plaça Nova amb la Fira del Llibre.

Dimecres 24 es farà un taller sobre reciclatge i residus domèstics. Serà a les 15.30 hores a l’Edifici Polivalent Juvenil.

Divendres 26, finalment, serà l’Hora del Conte a la biblioteca.

FONT: Ajuntament i revista "D'Ací".

 

 

0 comentarios