Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 9.- Carrer Nou

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 9.- Carrer Nou

Al voltant d’aquests carrers anteriors està el carrer que toca ja posar hui dimecres dia 27. És el carrer Nou, que se li va nomenar així per ser nou amb relació als altres del centre històric del poble. Per una part ix a la "placeta del vicari" que està a la vegada dins la Plaça de l’Església. Per l’altra ix al carrer del Sol. És un dels pocs carrers de Gata que no té cap comerç. Carrer recte i encarat al campanar per la seua part lateral serveix d’eixida per a molts cotxes que van cap al carrer Teulada o carrer Signes.

El carrer té tres plafons ceràmics: un dedicat a Sant Antoni Abat, l'altre a Sant Josep i l'altre a la Mare de Déu del Carme.

Dos dates del segle XX per al carrer. En 1922 aprova el plenari de l'època que es faça un xicotet xaflà per a millorar el tràfic. Seria per la part de la plaça. L'altra data, l'any 1936 se li nomena carrer de "la Revolución".

Carrer ja publicats i que podeu consultar a la columna de la dreta del mur del blog: 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna.

0 comentarios