GATERS A LA PERIMETRAL: Antonio Campos acaba al lloc tretze amb 8 hores 23 minuts i 41 segons

Désset gaters arriben a meta, després dels 65 kilòmetres

Molts gaters van participar a la difícil prova de marató i mitja de la Perimetral de Benissa 2013 dissabte passat dia 23, en la qual van acabar 366 corredors. Totes les classificacions han eixit publicades en un pdf a la pàgina web del Club Margalló de Benissa (www.margallo-benissa.es). Faig un extracte dels désset gaters que van entrar a meta.

El millor gater classificat va ser Antonio Campos Torres que va quedar el tretze. Campos va invertir 8 hores, 23 minuts i 41 segons en recorrer els 65 kilòmetres de muntanya, recorregut que també passava pel terme de Gata. El segon gater en arribar a meta ubicada a la placeta de l’església vella de Benissa va ser José Manuel Signes Caselles, que corria pel grup "La Faixa" de Jesús Pobre. Va fer el nº 33, marcant un temps de 9 hores, 4 minuts i 40 segons.

Als llocs 44 i 45, els dos seguits, van entrar a meta dos gaters: Fernando Arabí Arabí (GEG) que va fer un temps de 9 hores, 26 minuts i 29 segons, i Vicent Mulet Diego (La Faixa) amb el mateix temps pràcticament. Al lloc 63 va entrar Javier Pons Ausina, amb un temps de 10 hores, 1 minut i 55 segons.

En un segon de diferència van entrar als llocs 83 i 84 els corredors de la Faixa, gaters, José Signes Fornés i Lluís Ibáñez Miralles, que van tardar en fer el recorregut 10 hores, 20 minuts i 15 un i 16 l’altre, segons. Al lloc 119 va entrar José Francisco Salvá Rodríguez (GEG) marcant 10 hores, 50 minuts i 34 segons. Amb el nº 123 entrava Francisco Pedro Pedrós, fent un temps de 10 hores, 54 minuts i 5 segons. El nº 148 va ser Matías Salva Boronat, que va acabar en un temps de 11 hores, 17 minuts i 21 segons.

Al lloc 201 va entrar José Miguel Mulet Pons (Trail Team Marina Alta) amb un temps de 11 hores, 59 minuts i 41 segons. En dos minuts de diferència van entrar als llocs 262 i 263 Antonio José Pedro Ferrer (GEG) i Dani Salva Boronat. Van ser 12 hores, 44 i 46 minuts.

Als llocs 359, 360, 361, 362 i 363 van entrar Pere Signes Frasés, Miguel Mulet Monfort, Pedro Juan Baydal -tots tres del GEG-, Víctor Crespo Pons i José Ignacio Salvá Boronat, amb 15 hores i 32 minuts, quasi al límit del final, però van entrar que és el més important.

FONT: Club de Muntanya Margalló de Benissa. Podeu consultar tota la classificació a l’enllaç: http://www.margallo-benissa.es/_pdf/resultados_2013.pdf?PHPSESSID=2ljoks74ru5f2goue1rub300a2.