Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EQUIP GATER (Team Portal de la Marina) DEL MAROC CHALLENGE 2013 INFORMA...

L'EQUIP GATER (Team Portal de la Marina) DEL MAROC CHALLENGE 2013 INFORMA...
Primera etapa amb entrebancs, però ja superada
Escrivien Jacobo i Juan Miguel de l’experiència de la primera etapa, d’ahir:
"Primer dia de competició, primer "xasco". Hem fer tot lo possible per acabar la ruta de huí però ha sigut impossible. A pessar de haver-se calentat el cotxe de manera preocupant en el km 120, em conservat el cotxe per poder continuar, però no em pogut evitar quedar-nos enfondrarts en l’arena varies voltes. Tot açò acompanyat de la llimitació de velocitat, el pes extra de material solidari i algune...s incidencies més, han fet que no pasem el Punt de Control dins de les 8 hores que marca el reglament, per lo que ens hem vist obligats a abandonar l’etapa en el km 311 a falta de 78 per a meta, asumint els punts de penalització que demà coneixerem... El més important es que estem be, el coxe està bé, al contrari que molts altra i ademés, em tingut el gran plaer de deixar material solidari a persones molt necesitats que ens venien a buscar durant el trajecte. Sentim molt no poder publicar fotos i videos degut a la escasa cobertura de que tenim. Bona nit a tots! TEAM PORTAL DE LA MARINA."
Ja hui, més animats, tornaven a informar:
"Bon día, ja estem a punt. El primer dia vam dormir en camping, el segon en un hotelet i esta nit en un restaurant. Marroc nodeixa de sorprendrer. A vore co m ve el día!"
Així que animar-los i encoratjar-los per a sentir-se arropats per tots els gaters i la Marina alta. I, com jo sempre dic al blog i ara per a ells, endavant...
A la fotografia teniu el cotxe dels dos gaters en plena ruta del desert.

0 comentarios