Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SETMANA DE DOLORS. DISSABTE 23, CONCERT DE LA BANDA A L'ESGLÉSIA

SETMANA DE DOLORS. DISSABTE 23, CONCERT DE LA BANDA A L'ESGLÉSIA

A les 20.30 hores, concert de música sacra

Estem a la setmana de dolors, prèvia a la setmana santa. Ha començat el tríduum a la Verge dels Dolors a l'església parroquial i la festa a la Dolorosa, com també se li coneix a la imatge que està al sagrari del temple de Gata serà divendres. També divendres per la nit, a les 22 hores, tindrà lloc un Via Crucis, pel camí del calvari fins l'ermita.

Però l'acte més important, a nivell cultural, serà el CONCERT DE MÚSICA SACRA que oferirà la BANDA UNIÓ MUSICAL de Gata, dissabte dia 23 de març a les 20.30 hores, després de la missa, a l'església parroquial. Serà el cinqué any que aquest concert arriba a la seua cita, amb peces sacres, de processó, solemnes o religioses

La mateixa banda ens ha facilitat el programa del concert, que dirigirà el director Joan Valentí Giménez.

PRIMERA PART: "Concert en DoM per a dues trompetes" de A. Vivaldi; "Adagio" de T. Albinoni; "Panis Angelicus" de C. Franck, i "La madrugá" de A. Moreno.

SEGONA PART: "Coro de peregrinos de l'òpera Tannhäuser" de R.Wagner; "Ave Verum" de W.A. Mozart; "Saeta" de J.M. Serrat (arranjaments de G. Fernández) i "Jericho" de B. Appermont.

Ja ho sabeu, no podeu faltar a la cita de la bona música, amb una bona banda i amb una bona sonoritat.

A la fotografia, un detall del concert de l'any passat.

0 comentarios