EL GORGOS GUANYA AL ORBA (1-0) I JA ÉS CINQUÉ

El Gorgos ha jugat aquesta vesprada al camp municipal de "Les Costeres". Ha guanyat 1-0 al Orba, gol de Molines en la primera part. No ha estat un partit vistós. Ha tingut moltes faltes, moltex queixes de l’equip visitants i l’arbitre no les ha tallades quan tocava.
A la segona part han arribat les expulsions. Pel Gorgos, per protestar, ha expulsat l’arbitre al preparador Miguel "Polaca" i per l’Orba a jugador al mostrar-li dues grogues. L’equip del Gorgos ha defés bé el resultat i inclús ha disposat d’alguna ocasió més al segon temps.
Amb aquest resultat, el Gorgos és cinqué amb 40 punts i Molines ja porta désset gols.
No ha tingut tanta sort el Gorgos juvenil aquesta setmana. Ahir dissabte va jugat també a casa front el Benifairó de la Valldigna i el resultat va ser 0 a 3 a favor de l’equip de la Safor. Els juvenils del Gorgos estan al lloc onzé amb 20 punts.

A la imatge, una formació habitual del primer equip del Gorgos C.F.