Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COMENCEM MARÇ. CALENDARI D’ACTES A GATA

COMENCEM MARÇ. CALENDARI D’ACTES A GATA

Començaré per un refrany del mes, que ve com anell al dit: “Boira de març, aigua segura i la mar moguda”. És el que ha fet hui al llarg de tot el dia.

Però el mes de març a Gata ens espera carregat de moltes propostes socials, culturals, religioses. Ací teniu el calendari d’actes a Gata, per no perdre’s cap activitat. Potser en passe per alt alguna coseta. Si és així, vosaltres mateixa podeu completar-ho.

A Gata, pràcticament molts dels dies tindrem moguda, és a dir activitat de tota classe i varietat.

Dia 2. Dissabte: Concert del Músic. Novetat. Casal de la Música actua la Banda Unió Musical, 19.30 hores. Ocasió immillorable per a gaudir dels nostres músics en tota la seua plenitud.

Dia 3. Diumenge: Tres activitats. 9 h. A nivell comarcal i si el temps ho permet, comencen les rutes de “Camina per la Marina Alta” del CEMA. Toca la primera a la Font de la Mata i al Serrillàs. 9.30 h. Dia de l’Arbre a Gata. 9.30 h. Pujar a l’antic camp de tir (ara camp de vol) per a plantar un arbre. 19 h.: Trobada de bandes juvenils, Casal de la Música. Banda Juvenil de Gata i Banda juvenil d’Ondara.

Setmana del 4 al 8, xerrades quaresmals a l’església. 22 hores.

Dia 7. Dijous: Donació de sang. Saló del Centre Social Integrat, vesprada 17-20.45.

Dia 8. Divendres: 19 h. Escola de Plàstica Experimental “Antoni Vives”. “Art i Natura” Conferència a càrrec de Joseph Ginestar. A la biblioteca, 20 hores. Club de Lectura. “Pedro Páramo” de Juan Rulfo.

Dia 12. Dimarts: Onomàstica del rector fill de Gata, abat emèrit, Don Alberto Caselles, 85 anys.

Dia 13. Dimecres: Altra onomàstica i centenària. La dona més vella de Gata complirà, si Déu vol, 103 anys. Francisca Costa Diego.

Dia 16. Dissabte. Jornada, visita guiada a l’IVAM i altres museus d’art contemporani a València. Escola de Plàstica Experimental “Antoni Vives” de Gata.

Dia 17. Diumenge. Mig any de Quintades a Gata. Estrena de l’acte. Organitza la Comissió de Festes 2013. Regidoria de Festes. Es farà al pati cobert del col·legi.

Dies 18 i 19. Dilluns i Dimarts. Festes. Vespra de Falles i dia de Sant Josep. Aniversari de la Coral Serrillàs.

Dia 23. Dissabte de Dolor. 20.30 h. Concert de música sacra a l’església. Banda Unió Musical. Inici de la ruta Maroc Challenge 2013. Eixida de l’equip amb dos gaters des de Xàbia.

Dia 24. Diumenge. Tradicional Diumenge de Rams. A Gata, processó i missa pel matí. Foguerils a migdia i per la vesprada. Comença la Setmana Santa

Dia 28. Dijous Sant. Misses i llavatori de peus.

Dia 29. Festa. Divendres Sant. Bon matí Via Crucis pujant a l’ermita. Vesprada nit Processó del Sant Soterrar. Final de la Maroc Challenge 2013.

Dia 31. Diumenge de Pasqua. 9, Encontre. Misses pasquals. Tot el dia, eixides al camp de les quadrilles d’amics.

1 comentario

Jec -

Miguel, una correcció molt ràpida i a última hora: el Concert de la Banda és "Concert del músic" i no del soci. Un nou concert com tu ja has comentat en alguna entrada. Ànims en la feina de divulgació que tant bé fas!! Salutacions!