Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) ** (958) ** (era del 28/11)

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) ** (958) ** (era del 28/11)

(( PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO I PARAR-SE AMB TOTS ELS DETALLS, PUNXANT ACÍ)

Repassant totes les fotos antigues publicades, he vist que m'havia passat la 958, que pertanyia al 28 de novembre de 2012. Per això, la recupere ara i estarà completa tota la sèrie.

La imatge és de la col·lecció de la família de Emilio Signes. Molt curiosa, per què són dos mares amb els seus respectius nadons, una xiqueta i un xiquet de bolquerets. Estaven a l'altra part del pont. A l'esquerra de la foto està Rosa, dona de Pedro Frasés. A la dreta està Paquita, dona de Pedro Pineda. Qui són els xiquets?. Els seus fills acabadets de nàixer. Any 1949. Eren Joaquina, filla de Rosa, i Pedro, fill de Paquita.

La foto té, a més de la curiositat familiar, altres punts d'atenció. El col·legi parroquial que estava amb les parets plantades -podeu mirar-lo a l'esquerra de la imatge-. El pont amb les primeres baranes i el carrer, la casa baixeta que es veu a la dreta de la foto, la casa dels García -ara convertida en pissos-, però sobre tot el campanar, que com observareu té encara la seua torre baixa. Si recordeu, el 16 de febrer rememoraven els 50 anys de la seua elevació.

0 comentarios