CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS EMPATA A TEULADA FRONT EL CF MORAIRA (2-2)

Els juvenils guanyen per golejada (4-1) a casa front al Teulada-Moraira

El primer equip del Gorgos va obtindre un valuós empat dissabte per la vesprada al camp "Ricardo Benavent" de Teulada. Jugava contra el CF Moraira. Es van avançar a la primera part els de Moraira fins a 2 a 0 i va remuntar i empatar el Gorgos, primer amb un gol en propia porta del rival i després amb un gol de Molines, que havia substituit a Bolufer. Malgrat l’empat seguix el Gorgos vuité amb 34 punts. De 20 partits jugats 9 guanyats, 7 empatats i 4 perduts. 61 gols a favor i 35 en contra.

Si voleu llegir tota la crònica ho podeu fer al diari "Teulada Moraira digital" que va seguir al minut el partit. Ací teniu l’enllaç: http://teuladamorairadigital.com/not/3043/empate_entre_el_c_f__moraira_y_el_c_f__gorgos/.

Pel que fa als juvenils, jugaven al camp municipal de Les Costeres dissabte també i van guanyar i golejar, 4 a 1, al Teulada-Moraira, també curiosament del mateix municipi que els rivals del primer equip.

A la fotografia de "Teulada Moraira Digital" teniu l’alineació inicial del Gorgos CF. del partit de dissabte.