20130207202534-poblesriurau.jpg
També s’inclou Gata
 
El diari LAS PROVINCIAS (La Marina) publica una informació referent a la reunió de les autoritats dels pobles que tenen riuraus, així com de l’associació "Riuraus Vius". Titula el diari: "Los municipios se vuelcan en la creación de la Ruta de Riuraus". Al subtítol diu: "Una iniciativa que trata de conectar los pueblos de la comarca que tienen esta construcción relacionada con la producción de la pasa". L’article és de Conxa Pastor i Redacció Benissa. La fotografia oficial, la mateixa que pose al blog, té al peu: "Los asistentes a la reunión celebrada hace unos días en el municipio de Benissa". Ací teniu l’enllaç a la notícia digital: http://www.lasprovincias.es/v/20130207/marina/municipios-vuelcan-creacion-ruta-20130207.html.
La mateixa informació també la publica el diari INFORMACIÓN d’Alacant a la seua pàgina dedicada a Marina Alta. Titula el diari: "Doce pueblos participan en la ruta de los riuraus". Podeu llegir la informació breu al següent enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2013/02/07/doce-pueblos-participan-ruta-riuraus/1341347.html.
 
A la fotografia podeu veure al regidor de Cultura, Joan Pedrós, a l’esquerra. Al fons, l’alcalde de Jesús Pobre i la regidora de Cultura de Benissa, amfitriona d’eixa reunió. A la dreta, el tècnic de Cultura de Teulada, Jaume Buigues, entre altres.
 
FONTS: diari LAS PROVINCIAS (La Marina) i diari INFORMACIÓN (Marina Alta) 7-2-2013.