Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: El somriure del Nadal...de nit i de dia

IMATGES CURIOSES: El somriure del Nadal...de nit i de dia

M’escriu una seguidora del blog unes notes molt originals i sentides, que vull compartir amb tots vosaltres, perque és temps de compartir alegries, malgrat les males temporades que estem passant per la crisi. Ella li titula "EL SOMRIURE DEL NADAL" i si es fixeu els dos balcons del segon pis de la casa, sa casa, podrien ser els ulls i el gran la boca, però els adornos fan que la boca tinga el somriure sempre, de nit i de dia, perque nadal tindria que ser tot l’any i no ara vint o trenta dies. Aquesta seguidora, que té la casa al carrer Signes és l’amiga Pilar Arabí i "De cor" desitja a tots "Bon Nadal".

I diu una cosa ben certa i que podeu fer totes i tots i és senzilla i barata, que d’això es tracta:  "m’agradaria que animares als veïns del poble de Gata a què adornen un poc els seus balcons i finestres, donant així un poc de calidesa nadalenca a un ambient sobrecarregat i trist...".

Així que ja ho sabeu, feu-ho i de pressa, adorneu balcons i finestres dels carrers de Gata, el Nadal ja el tenim damunt. Perquè hui és Santa Llúcia un pas de pusa i a Nadal un pas de pardal...i dotze dies per igual.

Us pose textualment el que diu a la nota remesa:

"Hola Miguel, t’envie dos fotos d’una mateixa imatge “curiosa” a la que jo vull anomenar “el somriure del Nadal”. Mai vaig pensar en el resultat final al col·locar l’adorn en el meu balcó. Ha sigut més tard, quan he descobert que on menys t’ho esperes, sorgueix un somriure. 

Tal volta ens trobarem plorant per dins, però per fora hem de demostrar al món que el Nadal continua sent un temps d’esperança i bons auguris amb tots.

Ja que l’ajuntament no pot (ni deu en aquestos moments) sufragar les despeses d’una decoració nadalenca, m’agradaria que animares als veïns del poble de Gata a què adornen un poc els seus balcons i finestres, donant així un poc de calidesa nadalenca a un ambient sobrecarregat i trist,  on no hem de deixar que la il·lusió dels xiquets es perda en la foscor dels carrers; l’única cosa que ens queda ja és l’esperança i eixa mateixa il·lusió perquè tot millore.

Intentem creure i transmetre’ls  que vindran temps millors i que en la transició hem de conservar l’ànim i l’esperança en què arribarà un temps en què els Nadals brillaran, de nou, per si mateixos.

De Cor: Bon Nadal."

FONT: Fotos de Pilar Arabí.

0 comentarios