Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ÉS 12 DEL 12 DEL 12, data curiosa i més coses...

HUI ÉS 12 DEL 12 DEL 12, data curiosa i més coses...

...I el Papa s’estrena a la xarxa social Twitter a les 12 del migdia

Per a curiositats no guanyem prou. Però clar està, els guanys ja no són els que eren i vivim també de detalls curiosos al calendari, quin remei !!.

Ja no tornarem a viure cap dia com aquest, dia 12 del mes 12 de l’any 12 del segle XXI, donat que no hi ha tretze mesos a l’any. L’11 del 11 del 11 ja el van recordar l’any passat i tots els que han concidit d’aquest segle XXI, però no hi haurà 13 del 13...Ja no hi haurà més coincidència fins l’1 de l’1 del 2101 i clar està ja no serà d’este segle. És el que té el nostre calendari gregorià.

A banda d’això i de què crec personalment que no s’acabarà el món eixe dia que deia el calendari maia del 21 de desembre, sense poder tocar-nos la loteria als espanyols, a banda de tot això -dic- el Papa Benet XVI s’estrena en aquesta data tan assenyalada a la xarxa social Twitter i ho farà a les 12 del migdia. No esperarà al menys dotze segons per a dir la coneguda i arxifamosa benedicció de "urbi et orbi". Però, ja que estem en coincidències, sabieu que el Papa segueix escrivint a mà i en bolígraf?. Seguidors per al Twitter diu que en pot tindre quasi un milió com té al seu compte @pontifex.

Què tot ho passem els gaters, valencians i veïns del món mundial...!!

1 comentario

Que s'acabe el mon, si us plau!!! -

Com he vist escrit en al gún lloc, jo crec que a ningú l'importa ni té por a que el mon s'acabe en 2012, més bé pànic a que l'any que ve siga igual o pijor que este. I la noticia del papa, com comprendràs, en les situacions que estem travessant el gaters..., sense comentaris.