CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS EMPATA A CASA: 2-2

Ha empatat el seu partit de lliga aquesta vesprada el Gorgos C.F. al municipal de Les Costeres. En total han quedat 2 a 2 front al Immaculada C.DF, equip alacantí. Hui ha tingut mala sort i el àrbitre s'ha decantat al final de partit contra el Gorgos. Fins el minut 80 el resultat era de 2 a 1 i estava controlat pel Gorgos. L'expulsió d'Antonio ha condicionat el joc i al minut 93, en temps de descompte s'ha tret l'àrbitre un penalti inexistent i els visitants han empatat el partit.

Els empats i les derrotes estan fent que es mantenga el Gorgos per mitat de la taula de classificació, malgrat que havia començat bé els primers partits de lliga. A falta de saber dos resultats, el Gorgos ocupa la desena plaça amb 16 punts. De onze partits jugats, ha guanyat sols quatre -ahí està la preocupació-. Ha empatat quatre i ha perdut tres. Té quasi els mateixos gols fets que encaixats. 22 gols a favor i 19 en contra. El pròxim diumenge, 9 de desembre, el trajecte es curt. El Gorgos visita al veí Jove Teulada-Moraira.