Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA parla...del balanç de la fira 2012

Els diaris INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS publiquen hui sobre el balanç de la fira que es va celebrar dissabte i diumenge a Gata. El títul del diari alacantí: "Gata al carrer" no conoce la crisis". Ací està l'enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2012/10/16/gata-carrer-conoce-crisis/1305139.html.

El diari valencià diu: "La IX Fira de Gata propicia los contratos entre empresas". A l'antetítol: "Más de 23.500 personas participaron en los dos días de la veterana feria que se celebró durante el pasado fin de semana". Ací teniu l'enllaç a la notícia: http://www.lasprovincias.es/v/20121016/marina/fira-gata-propicia-contratos-20121016.html.

FONTS: diaris INFORMACIÓN i LAS PROVINCIAS, 16-10-2012.

5 comentarios

gater -

Desde aquest punt de vista, sí, et done la raó.

Anónimo -

Cansa molt pagar per a que només uns pocs facen "caixa". La prova la tens en que cada any els carrers estan més buits de comerciants. En els temps que corren la gent només compra l'imprescindible i cada vegada resulta més dolent pel comerciant generar despeses que no van a produïr-li cap benefici.
Cada any menys barraques, cada any més desil.lusió...i...si, la gent ve i passetja mentre no li cobren per poder fer-ho, però no hi han diners per a gastar en productes que no són imprescidibles. Això es un fet que no podem amagar ni maquillar. Desgraciadament la fira cada any ha anat a menys i, l'any que ve serà encara pijor. Podeu entendre ara el que vull dir?

gater -

A "Anónimo": és ben cert el que dius, però no tens raó, la "Fira Gata al carrer" com bé el seu nom diu es Gata al carrer i cada un dels que exposen treu el que ell té al carrer i pot ser venga o no en els 2 dies de fira, però ha ixit al carrer per a mostrar als visitants el que ell té a la venta o de servei. I és així que les panaderies, carnisseries, bars... són els que fan "caixa" durant els dos dies, però les tendes de mobles treuen els mobles per a que els visitants vejen el que tenen, perquè es una xicoteta mostra. Espere que comprengues el comentari, perquè en part pense que tinc raó.

CRONISTA DE GATA -

A "Anónimo":
És una opinió. Moltes gràcies. Però cal dir que eixa fòrmula seguixen portant-la avant nou anys, per tant sí que volen donar-se a conéixer els comerciants...Del tema de gastronomia, també ells ho saben, però això ajuda als demés a que vinga gent.

Anónimo -

Siguem realistes. La fira del comerç en general "gata al carrer" es un autentic fracas i, en poc temps només podrem dir-li "fira gastronòmica". Qui es posen les botes sols són els comerciants del menjar i beure, els demés, tot un paripé. L'any que ve ens vegem per poder confirmar el que et dic. Temps al temps.