20121007165109-monblog.gif

Pots fer el comentari ací mateix a aquesta entrada o al meu correu que tens a la part dreta de la capçalera: mivisig@hotmail.com. És una manera de conèixer des d’on segueixes el blog. Tots els dies posaré la mateixa pregunta i també si ja he obtés respostes.

Animeu-se i comenteu. Potser que obrigues el blog des de GATA, que lògicament seran els que més, però quasi m’interessa més si s’obri de la comarca de la MARINA ALTA; des d’alguna part de la COMUNITAT VALENCIANA, algun lloc d’ESPANYA o altra part del MÓN. Podeu detallar el lloc concret i què esteu fent allà i així anirà el blog descobrint amics anònims o no tant que visiten el blog periòdicament o espontàniament o per casualitat, si sou gaters de naixença o d’adopció i perquè l’obriu dia a dia...

El CRONISTA DE GATA et fa la pregunta: DES D’ON VISITES EL BLOG ?.

Gràcies a totes i tots i espere les vostres respostes, algunes de les quals poden resultar tota una sorpresa.

¡¡ Ja comencem en este precís moment !!.

TENIM LA PRIMERA RESPOSTA (20.38 hora espanyola; 13,38 hora a Perú -set hores de diferència-): des del PERÚ. Vicent Font Pedro.

"El visite des de Perú, i quasi tots els dies, pues es la manera que tinc d'estar al dia del que passa a Gata. T'estic molt agrait per la tasca que fas, per a mí es com estar durant uns minuts al meu poble".