Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -903-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -903-

De nou, un altre muntatge interessant i històric. No es fotografia, sí documents. Si ahir era un bitllet facsímil de 1937, hui és una carta d'un hostatge que va recalar al Hostal San Miguel de Gata. Signaven les dues cartes, de les quals pose les capçaleres de les mateixes, l'any 1922, quan era el propietari de l'hostal el Ti Batiste "Sariero" (Batiste Fenoll Argudo). L'Hostal de Dalt que també es deia estava on ara separaríem el carrer la Bassa i la Plaça d'Espanya. Encara hui a un dels hereus li diuen Jaumet "de l'hostal". Més tard la Fonda San Miguel seria de José Signes.

Les cartes que hui pose les capçaleres les he pogut descobrir a "todocoleccion" i dins d'aquesta pàgina als seus propietaris "Tintoyer Tintoyer". A través de Jorge, m'ha animat a publicar-les. Li done les gràcies. Si us interessa la valua dels dos documents i el seu import sols teniu que entrar en la pàgina www.todocoleccion.net.

Però anem als dos documents. A la capçaledra de dalt es pot llegir: "Fonda de San Miguel" Propietario Bautista Fenoll. Està datada la carta al juliol de 1922. A la de baix, posa "H de Bautista Fenoll" i afegix: "Habitaciones recién construidas y ventiladas. Comida esmerada y .... para lo señores viajeros". La carta està datada en febrer de 1922.

0 comentarios