REMUNTADA I GOLEJADA: GORGOS, 6; S.D. OBRERA, 3

Impressionant remuntada del GORGOS C.F. Del 0 a 3 passa al 6 a 3

El juvenil del Gorgos empata 2-2 contra el Villalonga

No ha pogut començar en millor peu el primer equip del GORGOS C.F. davant de la seua afició. Els primers 20 minuts ho tenia tot en contra. Un gol "bovo" amb una errada greu del porter Diego posaven als dos minuts el marcador 0-1. Els dos gols següents dels alacantins de la S.D. Obrera eren dubtosos i en possible fora de joc. Abans del descans, amb dos gols de Bolufer, s’arribava al 2 a 3.

La segona part ha començat amb deu homes per a la Obrera, ja que ha estat expulsat un lateral per agressió i el jove àrbitre ha decretat expulsió asmb roja directa. Els ha passat factura als alacantins el físic i el Gorgos de Miguel "Polaca", molt millors preparats han començat la remuntada i golejada. L’empat a tres el posava un golàs marcat per Karim. Un altre gol, el 4 a 3, el feia Molines, a un gran passe, de Hugo. Molines doblava i rematava el partit amb un altre gol també de bella factura.

Tot el conjunt del primer equip ha ratllat a gran altur i ha conseguit els tres punts amb els sis gols que li ha endosat al Obrera. Els tres homes més destacats han estat Hugo, que ha fet un gol i a fet el passe d'un gol de Molines, a més de les nombroses ocasions que no han acabat dins la porteria per centímetres; Feliu per la banda i Molines, que al final ha donat un recital.

Per la seua part, el Gorgos juvenil ha empatat la primera jornada de lliga contra el Villalonga. El resultat d’ahir va ser empat a dos gols. Milita al grup 10 de la Tercera Regional.