Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PASSEN UNS 2.500 VISITANTS PER LA MOSTRA

PASSEN UNS 2.500 VISITANTS PER LA MOSTRA

Anit, va ser la cloenda amb un parlament de l’alcaldessa i una traca final

Han passat, segons va dir la màxima autoritat municipal, uns 2.500 visitants per la mostra internacional d’Art al Vent

A febrer de 2013 s’exposaran 25 peces al Centre d’Art Contemporani de València i a juny viatjaran totes les obres al poble de Kerkrade (Holanda)

Els principals actors i artífexs de l’edició 2012 de la major exposició d’art tèxtil contemporani es van donar cita ahir diumenge a les 20 hores per acomiadar de manera festiva l’edició de major èxit de "Art al Vent", fins ara.

L’alcaldessa de Gata, Ana Maria Soler, acompanyada pels regidors de Comerç i Turisme, Guillermo Cholbi, i Cultura, Joan Pedrós, de l’organització de "Art al Vent", representada per Isabel Soler, i de la presidència de l’associació "Comerç de Gata", amb Vicent Fornés i Anto Font com a representants, foren els encarregats de presidir la cloenda de l’acte.

En el seu parlament, l’alcaldessa, va destacar el nombre de visitants de fora de la localitat, que ronda els 2.500. A més remarcà l’èxit obtés també per la participació de tot el poble, que s’ha bolcat en este event. Soler va donar les gràcies tant als veïns dels carrers afectats, com de les associacions culturals, i els comerciants, tots els que han participat d’alguna manera.

Segons l’alcaldessa, després de la visita de la presidenta de la Diputació Provincial d’Alacant, despúsahir dissabte, es penjarà en Diputació una de les peces d’una colecció anterior de "Art al Vent" que pertany al patrimonimunicipal. D’esta manera, es posarà en valor aquesta senyal d’identitat també a Alacant.

L’exposició "Art al Vent" s’acomiada de Gata per a viatjar a València, on 25 de les peces de l’actual mostra onejaran al vent en el Centre d’Arte Contemporani del Carme a febrer de 2013. Més tard, a juny, tota la colecció completa viatjarà a Kerkrade (Holanda).

Tal com destacà l’alcaldessa en el seu discurs, Gata està exportant cultura i atraent visitants, un objectiu conjunt de les regidories de Cultura i Comerç.

FONT: Foto i text, Factoria d’Idees per a Comerç Gata.

0 comentarios