Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL POBLE DIU ADÉU A "ART AL VENT"

EL POBLE DIU ADÉU A "ART AL VENT"

A les 20 hores, acte de cloenda al carrer La Bassa

Hui es tanca la mostra. Acaba així la mostra d'art tèxtil més important d'Espanya, com l'han qualificada els entesos. Del 17 d'agost al 9 de setembre han estat exposades 120 obres de autors de 24 païssos. Tot un luxe per als veïns del poble i els visitants que han passat, que són moltíssims.

L'acte de cloenda serà aquesta vesprada a les 20 hores. L'Ajuntament ha demanat a totes les entitats i persones veïnes implicades en l'exposició que estiguen presents. Hi haurà un acte especial per concloure la IX edició de "Art al Vent". "Comerç de Gata" que ha estat implicat des del primer dia vol fer un acomiadament a una exposició especial, a l'aire lliure, al vent dels carrers de Gata.

A partir de les 20 hores es farà l'acte cloenda, que consisteix en un parlament d'adéu a la mostra, un perfomance artística, degustació d'un vi i aperitiu, en el qual col·laboren la Cooperativa "Santísimo Cristo" i Dispevi. Tot seguit es llançarà una traca final, que servirà d'acomiadament de la novena edició i l'arribada dels pilars de la desena edició.

A la fotografia, visita de la presidenta de la Diputació Provincial d'Alacant, Luisa Pastor Lillo (amb xaqueta blanca), ahir pel matí.

0 comentarios