20120829091446-csjoanvi3.jpg

Arrel del Comunitat de Premsa del Bloc-Compromís de Gata

El diari LAS PROVINCIAS (la Marina) de hui dimecres 29-8-2012 publica un article sobre el conegut tema per tots i que ens afecta a tots del tancament de les urgències nocturnes del Centre de Salut de Gata. "El Bloc de Gata critica los recortes que cierran las urgencias por la noche". Ací teniu l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120829/marina/bloc-gata-critica-recortes-20120829.html.

Joanvi Vallés, regidor del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Gata, m’ha passat aquest comunitat del què fa referència el diari i que textualment diu:

COMUNICAT DE PREMSA: EL BLOC DE GATA DENUNCIA UNA VEGADA MÉS LA FALTA DEL SERVEI D’URGÈNCIES AL CENTRE DE SALUT DE GATA 

EL BLOC VOL AGRAIR ALS VEINS EL QUE VINGUEN CADA DIVENDRES A LES CONCENTRACIONS AL CENTRE DE SALUT

Gata de Gorgos, 28 de setembre de 2012

Els veïns de Gata venen concentrant-se cada divendres a les 21.30h al Centre Salut a l’avinguda de les Sorts, omplint fulls de reclamacions per tal d’exigir el restabliment del servei d’urgències i l’assistència mèdica les 24 hores del dia.

El Grup Municipal del Bloc-Compromís de Gata, vol agrair a tots els veïns de Gata que venen assistint a les concentracions al Centre de Salut tots els divendres i agrair la seua assistència i animar-los a prosseguir amb la lluita pacífica cada divendres, conscients  que quan més siguem més possibilitats tindrem d’aconseguir que al vegada se’ns reconega el dret a la salut que tothom té. En declaracions del nostre regidor, Joanvi Vallés “estan liquidant un sistema de salut i benestar que va costar anys d’aconseguir” i que la “privatització de la sanitat ha sigut un negoci per a alguns, ja que si la sanitat és tant deficitària com diuen els del PP, perquè tant d’interès tenen les empreses privades en assumir el servei?”.

Des de Bloc-Compromís volem denunciar, una vegada més la irresponsabilitat de les retallades preses per Marina Salut i el Govern valencià del Partit Popular. Al igual que tornar a insistir que volem una Sanitat Pública, Gratuïta i de Qualitat.

A la fotografia, feta per Joanvi Vallés, vegueu uns moments de les manifestacions de cada divendres a les 21.30

FONTS: COMUNITAT DE PREMSA, BLOC-COMPROMÍS GATA i LAS PROVINCIAS, 29-8-2012.