Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MIRADES URBANES...de festa: Què poca gent al ball !!

MIRADES URBANES...de festa: Què poca gent al ball !!

No pot ser aixina. Si algú de vosaltres/vostés va passar a l'hora que es va fer la foto anit (prop de les 2 de la matinada) deuria vore aquesta "mirada". L'orquestra seguia tocant, poca gent a la plaça i la festa al passeig, feien bous i vaques. La Plaça Nova estava buidosa ¡¡ què poca gent al ball !!. Com es pot arreglar?. Això ho podrem contrastar a la mateixa hora aquesta nit, la nit de paelles. A que seran centenars de persones allà dalt, al pati de les escoles.

3 comentarios

Anónimo -

L'únic error que hi ha es donar-li la plaça a la gent de les barraques, les que es pensen que l'orquestra toca soles per a ells que son els amos i senyors de la plaça. Les orquestres tampoc son tan roïns com per a fer plorar a ningú, és més, a alguns pobles les porten i va tanta gent com si fora l'orquestra del dia de les paelles.
El que es un destrellat son els bous. La gent va perque té el palco pagat si no fora per açó la majoria ni s'acostarien.

Pepe -

Jo el que també veig és que cada any hi ha menys "barraques" a la Plaça Nova i les poques que hi ha res adornades com fa uns anys. Pot ser per la crisi; pot ser perquè la gent es cansa d'haver d'estar tots els anys en un mateix lloc i amb la mateixa gent; pot ser que la gent prefereixi fer les seves "barraques" o "penyes" en els seus carrers i que la festa no estigui només a la Plaça Nova; pot ser que la gent estigui cansada d'aquell "invent" que fa anys, i per a benefici propi, va disenyar un senyor d'una famosa quadrilla de Gata. Pel que fa al que hi ha poca gent ballant al "ball" a la Plaça Nova, pot ser que hi ha poca gent perquè les orquestres no són tan bones com les que van a la "nit de les paelles"; pot ser que la gent que no té "barraca" no tingui ganes d'anar al ball mentre els altres estan allà encara acabant de sopar, sempre he sentit que dóna la impressió que van a "escuadrinyar", no passa el mateix la "nit de les paelles "que va tothom, pot ser que la gent s'acomoda en els seus" barraques "particulars en els seus carrers i passen del ball, ja que esperen tranquils per després anar a les vaquetes i el bou embolat. Estic molt d'acord amb el que diu Miguel Ángel, en altres pobles a la nit fan una o dues coses, no tres i quatre com a Gata. La gent va al que més li agrada i potser el "ball" ja no agradi com fa molts anys. A més, el tema és delicat, si poses una orquestra de pasdoble i cançó espanyola els joves no hi van, si poses una orquestra de música disc actual la gent gran té "mal de cap". Però bé, festes del Santíssim Crist com tota la vida.

MIGUEL ANGEL -

He pogut obser la foto i et ditre que no es la primera vegada que ocurrix, ya que fa molt de temps que quant fan altres coses el ball es queda sense ningu, cosa que es pagar y plorar,pero seguixen cometen el mateix eeror totos el añys,cosa que en altres pobles no pasa perque domes fan una cosa per nit i la gent va, cosa que a Gata els agrada molt tirar els diners com, si els sobrara, esperem que esta foto siga de ejemple per les comisions que venen darrere.