Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¡¡ EXCLUSIVA !! PASSEIG EN MOTO PER GATA

¡¡ EXCLUSIVA !! PASSEIG EN MOTO PER GATA

Per l’interior de la població fet per al blog del CRONISTA DE GATA DE GORGOS

El vídeo de 12 minuts està també penjat a youtube

Aquesta vesprada ha fet un comentari a l’article del passat 12 d’agost de 2011, en el qual publicava "UN VIATGE EN MOTO PER LES GARGANTES: Teulada-Gata". L’autor havia vist la meua crònica i en exclusiva ahir a migdia, al voltant de les 12.30 hores, va gravar el vídeo pels carrers del poble. La carretera, carrer Teulada, Costera del Grup Escolar, carrer Doctor Gómez Ferrer, Trossets, Sant Antoni, Bisserot i carrer Xaló són els principals carrers per els que transita la moto i va gravant al seu pas.

Agraïment per la sorpresa i per haver dedicat el vídeo al CRONISTA DE GATA DE GORGOS.

Comentava el motorista, que signa com a "Bernisunshinebiker", que va veure que les seues pel·lícules apareixien al blog. Ells les fa per a mostrar als seus amics el maravillós espectacle que suposa muntar amb moto per la Costa Blanca. "Per tant, en general, acaben en els límits de la ciutat. Però, sobretot per que una vegada vaig tenir un viatge amb una càmera a través de la seva bella ciutat" -referint-se a Gata-ho vaig gravar ahir.

Al començament diu: "Bienvenido a Gata de Gorgos un pellícula per cronista de Gata de Gorgos". Precisament hui ha estat publicat al "youtube". Al final del vídeo diu: "Moto passeig per Gata de Gorgos" 9-6-2012. A més posa: "Aquila GV 650i".

Aquest és l’enllaç:
http//www.youtube.com/watch?v=DGIW6xRI2rA&feature=youtu

Gaudiu del passeig al llarg de dotze minuts. Ací us pose dos imatges capturades del mateix vídeo. Dalt, baixant de la Costera del Grup Escolar. Baix, el carrer Sant Antoni, al Raval.

0 comentarios