Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

Ahir, aquesta secció, no va ser publicada i per això hui ho és per partida doble. Recordem fa dos anys i fa un anys dels dies 19 i 20 de maig:

AQUELL 19 DE MAIG DE 2010: A nivell municipal, publicava "SUBVENCIONS PER FOMENTAR L’OCUPACIÓ". A nivell cultural era notícia el curs de trompeta a Xàbia. Pose aquella foto i la recordem. Acabava la sèrie de "Com es va fer...? referent al paratge de La Rana, en el seu quart capítol.

AQUELL 19 DE MAIG DE 2011: Per dues vegades publicava el sondeig dels regidors de cada partit que podria tindre Gata. El BOP publicava les activitats i béns dels regidors de la Corporació Municipal 2007-2011. Un total de 38.000 entrades tenia ja el blog, ara quasi 113.000. Anunciava poca pluja, com la que també ha fet aquesta matinada a les tres. Al capítol de "Candidats, mítings i programes", el blog s’ocupava del Partit Socialista de Gata.

AQUELL 20 DE MAIG DE 2010: Al BOP es publicava sobre pluvials i sobre el cementeri de Gata. Un interessant reportatge dels reis Alfons XIII i Victòria Eugenia i Gata.

AQUELL 20 DE MAIG DE 2011: Seguint amb clau electoral "QUATRE FESTES PER A QUATRE PARTITS" feia resum. Del penúltim partit de lliga per al Gorgos també es feia ressó el blog. Acabava el sondeig electoral amb 58 votacions i 754 vots; segons el sistema electoral de Hont eixiren 5 regidors del PP; 4 del PSOE; 3 del Bloc i 1 de CV. No va ser així però paregut i ja sabeu el resultat: el de CV va anar a parar al PP, que va traure sis regidors, la resta igual que el sondeig.

 

0 comentarios