Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

AQUELL 15 DE MAIG DE 2010: La notícia en dues parts la portava l’acte que es produïa el dia d’abans, l’Aplec de Penyes Barcelonistes i el 25 aniversari de la de Gata. Els quatre presidents era un tema i després la recepció oficial a l’Ajuntament. 

A més, també escrivia sobre el xabiero-gater Ignasi Cardona Torres que guanyava la VII Pujada al Hotel Bali de Benidorm. Finalment, la notícia de "Els argentins residents a Gata" que festejaven a la Mare de Déu del Valle.

AQUELL 15 DE MAIG DE 2011: Celebravem la festa de Sant Isidro Llaurador, que com bé sabeu té un santet al començament del carrer Teulada. Recordavem el quart aniversari del blog de la banda, que ja ha deixat de funcionar. Parlava de la derrota del Gorgos juvenil amb l’exclamació: "¡¡ No va poder guanyar el Gorgos juvenil !!. També del gran, de la victòria front al Atlètic Callosa i l’acomiadament del futbol actiu de Miguel "Polaca" després de 15 anys.

Recordem aquells moments amb la composició i amb el trofeu lliurat pel president Ripoll. Després ell agafaria el comandament de l’equip gater. A nivell polític local, ja hi havien votat al sondeig, a l’enquesta de molts regidors tindria cada partit un total de 23 usuaris. La "mirada urbana" era cap a les pancartes electorals, a punt ja del vot.

 

0 comentarios