Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

Cinqué dia d’aquesta nova sèrie. Hui recordem:

AQUELL 14 D’ABRIL DE 2010: Posava un refrany tan conegut com quasi cert: "Quan Montgó es posa el capell...posa espart i fes cordell" i ho feia amb dos fotografies significatives. La del Montgó amb el núvol dalt era "la del capell".

Però començava la sèrie que ja porta 730 dies i hui 731. La de les fotografies antigues. I la primera, que us torne a posar hui, era la de la construcció del pont de les Alcolaies. Des d’aquell dia han passat nombroses fotografies pel blog, recordant la història i les vivències dels gaters del segle XX.

AQUELL 14 D’ABRIL DE 2011: Recordava en un article: "HUI FA 80 ANYS: DIA 14 D’ABRIL DE 1931, PROCLAMACIÓ DE LA II REPÚBLICA A ESPANYA". Per tant hui són 81 anys els que recordem amb aquella data. Us pose l’últim paràgraf d’aquell article: "El plenari de l’Ajuntament també aprovà adquirir una bandera republicana tricolor per a la Casa Consistorial i una placa DON FERMÍN GALÁN i la de D.VICENTE BLASCO IBAÑEZ, aquesta última amb tota solemnitat i amb assistència de la Corporació municipal en ple i la Banda de música del poble, a les 10 del matí. S’especificà que la placa D.FERMÍN GALÁN  fora la placa: D.FERMÍN GALÁN Y GARCÍA HERNÁNDEZ."

0 comentarios