20120413211410-pla-arams.jpg

La nova sèrie de "Recordem...", una vegada el blog ha complit els dos anys, ens trasllada hui a aquell 13 d’abril de l’any passat i de fa dos anys.

Aquestes eren les notícies més importants:

AQUELL 13 D’ABRIL DE 2010: La notícia era cultural. "Presentació a Gata del llibre" era el títol. El llibre: "La senda de l’èxode". Deia la notícia: "dels autors Antoni Mas i Forners, Josep Mas i Martí i Jaume Noguera i Mengual serà presentat divendres 16 d´abril de 2010 a la BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL de Gata, a les 20 hores. Intervendran un dels autors, el xaloner JAUME NOGUERA I MENGUAL i el gerent de la MACMA, VICENT ORTUÑO. L´event està organitzat per la Regidoria de Cultura i la MACMA."

Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://cronistadegata.blogia.com/2010/041302-presentacio-a-gata-del-llibre.php.

AQUELL 13 D’ABRIL DE 2011: Destaquem d’aquell dia una notícia religiosa: "Comencen els preparatius per a la ja imminent Setmana Santa". Fem un extracte d’aquella notícia: "La preparació a la Setmana Santa començava el passat dissabte 9 d’abril amb el septenari a la Verge dels Dolors. Aquest acabarà despusdemà divendres 15 d’abril. Eixa mateixa vesprada i nit també hi haurà actes: a les 20 hores es cel·lebrarà el concert de música sacra a càrrec de la banda Unió Musical a l’església. A les 22 hores es farà el Via Crucis pujant a l’ermita".

Podeu seguir-la tota a l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2011/041303-comencen-els-preparatius-per-a-la-ja-imminent-setmana-santa-i-.php.

Precisament, la fotografia que il·lustra l’article de hui és la mateixa que ho va fer fa un any, quan la Pasqua va caure tan alta.