Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CRONISTA FA...UN ANY: 11 de febrer de 2011

Cap notícia destacada l’any passat per ara, igual que hui:

- SANTS I REFRANYS: Hui dia 11 és la Verge de Lourdes.

- COM ERA GATA FA...23 anys: Del 24 al 31 de març de 1988.

- DEMÀ JUGUEN ELS DOS GORGOS: majors i juvenils.

- FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -304-.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Li conteste a "un gater":
En principi, anava en castellà el llibret. Després van posar en valencià i castellà les salutacions de la Presidenta de Diputació, del Sr. Rector i de l'Alcaldessa. Els dos articles meus no els van posar, ni em van dir de traduïr-ho. No patixques que altra vegada no passarà. A més, si vas estar el dia de la presentació del 250 aniversari, el passat dia 28 de gener a l'altar vaig fer la crònica en valencià. Jo també ho sent. I això m'anima a que possiblement demà ela publique ací al blog els escrits però en valencià.
Pel que fa al succés de la guerra civil, no és això el que fa l'efemèride i sí la troballa del Crist i inici de l'ermita i l'arbre blanc, que fa 250 i 200 anys, respectivament.
En altra ocasió es parlarà de la guerra civil.

un gater -

Senyor cronista, he llegit els dos articles que ha escrit en llibret del 250 aniversari del stm. Crist, sincerament he de donarli l'enhorabona, estan molt bé. Tal vegada faltava contar el succés de la guerra civil...

Però el que més m'ha decebut com a gater es que estigués en castellà, no sap el sentiment i la emoció que perd. Podria dir-me perquè, sabent que la majoria dels seus lectors som valencians va decidir fer-ho en castellà?

Moltes gràcies i enhorabona pel blog